Twee draadjes in mijn hoofd

Uitnodiging

8 november 2023 

Op 8 november presenteren bekende Tilburger en voormalig raadslid Marti de Brouwer en schrijfster Jola Prinsen hun boek ‘Twee draadjes in mijn hoofd: Mijn leven zonder en met parkinson’ in het Elisabeth Ziekenhuis. Het boek vertelt het verhaal van parkinsonpatiënt Marti en biedt daarnaast praktische informatie over de ziekte van Parkinson.

Marti en Jola reiken het eerste exemplaar van hun boek uit aan iemand die Marti al jaren begeleidt en belangrijke input heeft geleverd. Richard Engelfriet, bekend dagvoorzitter, spreker, columnist, auteur en onderzoeker, presenteert de avond.

Voorafgaand aan de feestelijke overhandiging toont Quinty Prince de indrukwekkende documentaire ‘Leren accepteren’. Daarin neemt zij de kijker mee in het verhaal van haar moeder, die op 52-jarige leeftijd gediagnostiseerd werd met de ziekte van Parkinson.

Je bent van harte uitgenodigd! Je kunt je hieronder aanmelden. Hopelijk tot ziens!

  • Datum: woensdag 8 november 2023
  • Tijd: 19.00-20.30 uur, ontvangst vanaf 18.30 uur
  • Locatie: Aula ETZ Elisabeth (route 73), Hilvarenbeekseweg 60, 5022 GC Tilburg
  • Presentator: Richard Engelfriet
Twee draadjes in mijn hoofd

Bovenstaande gegevens worden door Jola Prinsen Levensverhalen uitsluitend gebruikt om je aanmelding of bestelling te verwerken. Je gegevens worden op geen enkele manier met derden gedeeld. Meer informatie kun je in het privacy- en cookiestatement lezen.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?